Voortaan hebben wij naast kwaliteitspanelen van Sunpower ook zonnepanelen van Panasonic in ons assortiment. Hoogrenderende zonnepanelen van Panasonic in drie maten. Interessante nieuwe producten waardoor nog meer mogelijkheden ontstaan om zonne-energie op te wekken. 

Waarom Panasonic HIT zonnepanelen?
Mensen die ervoor kiezen om in zonnepanelen te investeren kiezen voor een lange termijn investering. De panelen liggen immers minimaal 25 jaar op een dak. Om die reden is de kwaliteit van de zonnepanelen van groot belang. Zon&Co kiest voor gerenommeerde merken met een betrouwbare garantie waarop wij en onze klanten kunnen vertrouwen.

Hoge kwaliteit, lange levensduur en nagenoeg geen uitval
Inmiddels zijn in Europa al ruim 3 miljoen zonnepanelen van Panasonic geïnstalleerd. Panasonic heeft bijna 50 jaar ervaring. In 1970 werden al zonnepanelen onder de naam van SANYO verkocht. Vanaf 1997 werd de stap naar hoogrenderende panelen (nu 20%) gemaakt. Panasonic garandeert haar klanten een lange levensduur en consequent hoge prestaties gedurende de hele levenscyclus van het systeem. Van de ruim 3 miljoen panelen die in Europa zijn geleverd, bedraagt het uitvalspercentage nog geen 0,005% (mei 2016). Panasonic is dus een betrouwbare producent in de zonne-energietechnologie.

Handig! Drie verschillende formaten
Panasonic ‘HIT’ zonnepanelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Hierdoor kan een dak heel efficiënt vol worden gelegd. Hierdoor kunnen wij nog slimmer ontwerpen waardoor een hoger rendement voor onze klanten wordt gehaald. Er is een standaard formaat zonnepaneel: de HIT Compact: een kleiner en smaller paneel: de HIT Slim en een hoogrenderend paneel: de HIT Powerfull met een kleinere afmeting van nauwelijks 1,35 m2. Meer informatie over de verschillende producten

Video: Panasonic Zonnepanelen