Zonnepanelen met burenkortingZonnepanelen hebben aantrekkingskracht. Zeker in een buurt. Als iemand besluit te investeren in zonnepanelen, willen anderen vaak ook. Het komt dichtbij en je kunt het met eigen ogen bekijken. Het maakt mensen nieuwsgierig. Inmiddels krijgen wij steeds meer aanvragen via buren of bestaande klanten. Dat vinden wij een mooie ontwikkeling en dat willen we laten weten. 

Voordelen voor de buurt
Als wij zonnepanelen in een zelfde straat en misschien op eenzelfde soort huizen plaatsen is dat voordelig. Voordelig voor de uitstraling van de straat omdat we zorgen dat de panelen mooi en passend worden geplaatst. Voordelig omdat we vaak kunnen besparen op installatie- en transportkosten. Voordelig omdat mensen met elkaar in gesprek gaan en duurzaam bezig zijn.

Geef het door!
Vertel jij bij jou in de straat wat zonnepanelen opleveren? Laat jij weten wat de lol is van een meter die terugloopt? Vertel jij door hoe slim het is om in duurzaamheid te investeren in plaats van te sparen via de bank tegen een lage rente? Moedig jij mensen aan en geef je daarmee de zon door?

Wij belonen met burenkorting
Is de buurt dankzij jou enthousiast en mogen wij zonnepanelen komen plaatsen? Dan belonen wij dat met burenkorting. Prachtig te horen dat positieve ervaring met zonne-energie en in het bijzonder met Zon&Co wordt gedeeld.

Hulp nodig?
Intussen hebben wij veel ervaring met VvE’s, wijken en coöperaties. Wil jij jouw buurt overtuigen en heb je daar hulp bij nodig? Laat het ons weten, wij helpen graag. Je bent van harte welkom! We kunnen je ook in contact brengen met klanten die graag hun ervaring met je delen.