Reactie klant: “Ik heb voor Zon&Co gekozen nav de goede referenties op internet. Inmiddels draait de installatie ook bij mij naar volle tevredenheid. De firma Zon&Co gaat zeker voor zeer tevreden klanten. Dit uit zich in alles: Tijdens de offertefase werd ik keurig te woord gestaan en kreeg ik een goed en degelijk advies. De installatie verliep zeer professioneel en alles is zeer netjes afgewerkt. Ook na de oplevering werden vragen die ik had snel en goed beantwoord. Ik ben erg blij met het eindresultaat en vele buren met mij (wat blijkt uit de vele positieve complimenten die ik heb gekregen over de uitstraling van het geheel). “

Bovenstaande positieve reactie ontvingen wij na de oplevering van de installatie. Weer een tevreden klant waar we graag contact mee houden. Bij deze klant in Purmerend hebben wij een mooi systeem met zwarte Hoog Rendement zonnepanelen van Sunpower geïnstalleerd.

Dagoverzicht-SunnyportalDetails systeem
Zonnepanelen: 30 Sunpower panelen E18 305NE black
Omvormer:  SMA STP8000Tl-10
Monitoring: SMA webconnect
Prognose jaaropbrengst: ~8500 kWh

Monitoring
Het hele systeem wordt nauwlettend in de gaten gehouden via pc tablet en smartphone. Zo is altijd te controleren of het systeem goed functioneert!