ZRN_LogoMetNaamKleurZon&Co is aangesloten bij de Stichting Zonne-energie Recycling Nederland. Sinds februari 2014 is de AEEA wetgeving ook voor zonnepanelen van kracht. Gevolg hiervan is dat organisaties die zonnepanelen op de Nederlandse markt zetten voortaan verantwoordelijk zijn voor de inname en verwerking van deze producten aan het einde van hun levensduur. De onafhankelijke stichting ZRN is opgericht in augustus 2015 en houdt zich zowel inhoudelijk als uitvoerend met deze wet bezig.

Duurzaam ondernemen
Het past in de bedrijfsfilosofie van Zon&Co. Wat ons betreft begint duurzaam ondernemen met bewust inkopen en installeren. Echter met het waarborgen van een goede, milieuvriendelijke verwerking van producten aan het einde van de levensduur maken we de cirkel rond.

Door en voor de branche
Nederlandse importeurs en fabrikanten zoals Zon&Co krijgen door deelname aan ZRN de mogelijkheid om aan hun wettelijke verplichtingen (AEEA richtlijn) voldoen. De stichting is opgericht vóór en dóór de branche, met ondersteuning van Holland Solar. Meer lezen.