Per 3 september 2013 voert Zon&Co het kwaliteitskeurmerk: Zonnekeur! Onze jarenlange ervaring in het adviseren, ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie in combinatie met het Zonnekeur keurmerk geven u als klant de garantie dat u kiest voor een betrouwbare en deskundige leverancier.

Kwaliteitskeurmerk
Het Zonnekeur keurmerk is een kwaliteitskeurmerk voor installatiebedrijven in zonne-energie. Het keurmerk stelt hoge eisen aan de opleiding en deskundigheid van de medewerkers van Zon&Co. Ook het ontwerp en de installatie moeten voldoen aan strikte eisen. Deze worden steekproefsgewijs gecontroleerd door het keurmerk. U bent er als klant van verzekerd dat Zon&Co alle fasen van het Zonnekeur zorgvuldig en met kwaliteit doorloopt. Deze worden aan u teruggekoppeld. Een prettig gegeven dat zekerheid biedt. Ons bedrijf wordt op regelmatige basis aan een audit onderworpen om te controleren of alles installatie-technisch en administratief correct is verwerkt.

Het zonnekeur keurmerk is in 2013 ontwikkeld door de overheid (AgentschapNL) in samenwerking met Holland Solar, de brancheorganisatie voor zonne-energiebedrijven. Zon&Co heeft samen met nog vier andere bedrijven meegewerkt om het zonnekeur te ontwikkelen en hoort nu bij de eerste groep bedrijven met een zonnekeur keurmerk.

Wat betekent Zonnekeur
Het zonnekeur is een vrijwillig keurmerk dat de klanten zekerheid geeft dat hun zonne-energie systeem op een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande wijze is ontworpen en geplaatst. De garanties en systeemspecificaties worden in de documentatie opgeleverd. Zo heeft u ook na 10-20 jaar uw gegevens beschikbaar voor bijvoorbeeld de verkoop van uw huis of uitbreiding van uw systeem.

Kwaliteit centraal
Met Zonnekeur zet Zon&Co een nieuwe stap in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige zonne-energiesystemen. Naast het toepassen van hoogwaardige panelen, omvormers en overige materialen is ook het realisatieproces aantoonbaar van hoge kwaliteit. Voor ons komt de duurzaamheid hier tot uiting omdat het belangrijk is dat uw systeem ook na 25 jaar nog werkt en te onderhouden is.