Het nieuwe zonnepaneel van SolarWorld, Bisun, levert opvallend veel zonne-energie. Dit komt door het gebruik van innovatieve nieuwe zonnecellen met een dubbele werking. Een verrassend zonnepaneel van SolarWorld dus, waar we graag meer over vertellen.

Tot 25% extra rendement – Bifacial zonnepaneel – 30 jaar garantie!
Het nieuwe zonnepaneel levert opvallend veel zonne-energie. Het gaat om de Sunmodule Bisun van SolarWorld. Er wordt gebruik gemaakt van een nieuw type innovatieve zonnecellen. Deze cellen werken  aan twee kanten. Daarom worden ze ook wel ‘bifacial’ genoemd. Zowel aan de voor- als de achterkant van het paneel kan op deze manier zonne-energie worden opgewekt. Dit levert bij een zogenaamde ‘open’ opstelling op een plat dak of in het vrije veld tot wel 25% extra rendement. Een zonnepaneel levert dan op haar piek geen 270 maar 330 Wp! De panelen zijn volledig van glas en hebben 30 jaar garantie.

Winnaar van de Solar Solutions Innovation Award
SolarWorld heeft met de Sunmodule Bisun de Solar Solutions Innovation Award gewonnen. Doorslaggevend was het feit dat ze met hun dubbelwerkende innovatieve zonnepaneel een significant hoger rendement realiseren. Solar Solution International is het grootste commerciële zonne-energie platform in de Benelux.

Zon&Co levert Sunmodule Bisun
De Sunmodule Bisun past goed in het assortiment kwaliteitsproducten van Zon&Co. Met de dit nieuwe zonnepaneel biedt Zon&Co haar klanten een zonnestroomsysteem met een hoge efficiëntie. Het verruimt verder de mogelijkheden ten aanzien van open veld-opstellingen en op daken waarbij het mogelijk is om open achterzijdes te gebruiken. Ook biedt dit grote kansen bij drijvende zonne-energie systemen.

Productinformatie
Meer lezen over SolarWorld Sunmodule Bisun
Sunmodule in het nieuws – leuk artikel via Duurzaam Bedrijfsleven

Datasheet
Technische gegevens: Sunmodule Bisun Datasheet