SolarWorld heeft de productgarantie van haar zonnepanelen verdubbeld. Hierdoor kunnen wij voortaan SolarWorld zonnepanelen met 20 jaar garantie aanbieden. Dit geldt voor alle panelen die vanaf 1 januari 2017 zijn geïnstalleerd. Een mooie bevestiging van ons vertrouwen in de kwaliteitsproducten van deze Duitse producent. 

Nieuwe reeks zonnepanelen 
In de nieuwe reeks zonnepanelen van SolarWorld, de Sunmodule-serie is een aantal interessante innovaties verwerkt. De zonnestroominstallatie is eenvoudig in gebruik, het rendement is hoog, de zonnepanelen zijn stabiel en ze zien er ook nog eens goed uit. Er is keuze uit:

1. Sunmodule Plus – regulier zonnepaneel SolarWorld
2. Sunmodule Protect – zwart zonnepaneel SolarWorld
3. Sunmodule Bisun – glas/glas dubbelwerkend zonnepaneel SolarWorld

Productgarantie verdubbeld naar 20 jaar
SolarWorld heeft de productgarantie op haar zonnepanelen verdubbeld van 10 naar 20 jaar. Dit biedt zekerheid ten aanzien van de investering van onze klanten. Dit geldt voor zonnepanelen die vanaf 1 januari 2017 zijn geplaatst.

Vermogensgarantie van 25 jaar op Sunmodule Plus
SolarWorld biedt op haar Sunmodules Plus-panelen een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar. Hiermee garandeert de producent dat de capaciteit van de zonnepanelen maximaal 0,7 % per jaar daalt. Gangbaar is een vermogensgarantie op 80% van het vermogen na 20 jaar. Een vermogensgarantie geldt voor de gebruikelijke geleidelijke achteruitgang van de productie van werkende panelen. SolarWorld biedt hiermee dus meer zekerheid.

Vermogensgarantie van 30 jaar op Sunmodule Protect en Bisun
Met haar Sunmodules Protect en Bisun gaat SolarWorld nog een stap verder. Het zijn glas/glas panelen (glas ipv folie aan de achterkant). Hiermee is een defect uitgesloten. Op deze panelen wordt een lineaire vermogensgarantie voor 30 jaar geboden. Hiermee garandeert SolarWorld dat het vermogen jaarlijks maximaal met 0,35% daalt. Dit betekent een gegarandeerde vermogen van het paneel van 90% na 21 jaar en ruim 86% na 30 jaar.

Positieve vermogenstolerantie
De positieve vermogenstolerantie van de Sunmodule-serie van SolarWorld garandeert een zeer hoge efficiency van de installatie. Er worden alleen zonnepanelen uitgeleverd die volgens de vermogenstests het beoogde nominale vermogen of meer behalen. De vermogenstolerantie ligt tussen de -0 Wp en +10 Wp.

Lange termijn testen voor optimaliseren kwaliteit zonnepanelen
De producten van SolarWorld worden breder getest dan door de internationale normen IEC/UL wordt voorgeschreven. Gezamenlijk leveren de tests waardevolle informatie over de zonnepanelen op waardoor structureel aan het verbeteren van de kwaliteit kan worden gewerkt.

Bij de temperatuurwisselingstest bijvoorbeeld bootst SolarWorld standaard 600 dag- en nachtcycli na, in plaats van de door de IEC voorgeschreven 200 cycli. Dit wordt bij de ontwikkeling van nieuwe paneeltypes zelfs uitgebreid naar 1000 cycli en meer.

De testmethoden van SolarWorld zelf worden ook regelmatig onder de loep genomen door het onafhankelijke instituut TÜV Rheinland. Brochure SolarWorld

Kwaliteitsproducten Zon&Co
Wilt u meer weten over de kwaliteitsproducten die wij leveren en onze keuze voor leveranciers? Meer informatie