Fiction Factory Amsterdam NoordBedrijven en (non-profit) instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren, kunnen dit najaar opnieuw gebruik maken van de subsidieregeling SDE+. De subsidieregeling is bedoeld voor hernieuwbare energietechnieken waaronder Zon. Aantrekkelijk voor ondernemers om uit te zoeken wat het opwekken van zonne-energie oplevert. 

Met de SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. SDE staat voor Stimulering Duurzame Energieproductie.

SDE+ voorjaar 2016 gesloten
De SDE+ 2016 heeft 2 opstellingsrondes: voor- en najaar. De voorjaarsronde is inmiddels gesloten en wij hebben een groot aantal klanten blij kunnen maken met een positieve uitslag.

Nieuwe kansen in oktober
SDE+ subsidie najaar 2016 opent in oktober en wij verwachten veel kansen voor zonne-energie. Een goede subsidie SDE+ 2016 levert een rendement van rond de 10%. Actuele informatie over de subsidie staat op de website van het Ministerie.

Interessant voor wie?
SDE+ geldt voor groot zakelijke aansluitingen en een zonnestroominstallatie van tenminste 60 zonnepanelen. Het gaat om installaties die worden aangesloten op een zogenaamde grootverbruikersaansluiting. Dit is een aansluiting op het elektriciteitsnet van meer dan 3x80A. Is er sprake van een kleinere aansluiting, dan gelden andere voordelige regelingen. Lees meer

Zon&Co verzorgt aanvraag SDE+
Zon&Co brengt de mogelijkheden voor onze klanten in kaart en helpt bij de aanvraag van de subsidie. We onderzoeken wat de dakpotentie is maken een zo optimaal mogelijk ontwerp. Optimaal in de zin van: gewenste opbrengst van de zonnepanelen, gewenst dakgebruik en hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs.

Profiteer van de rustige zomerperiode
Interesse? Overweeg je hier gebruik van te maken? Dan raden wij aan om nu al uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn. Zon&Co helpt. Als zakelijke klant profiteer je straks van onze relatief rustige zomerperiode. De herfst is altijd erg druk, dus we raden aan om snel contact op te nemen. Je bent van harte welkom!