Projectomschrijving

Positieve rekensom
Hugo Vreugdenhil: “Mijn doel was om mijn volledige elektriciteitsverbruik met zonnepanelen te dekken. Dat is gelukt. De rekensom kan dus uit. Dat is voor mij de voornaamste reden dat ik ben gaan investeren in zonne-energie. Dat ik daarbij bijdraag aan een beter milieu is mooi meegenomen.”

Het gaat om de kwaliteit
“Het bedrijf Zon&Co werd mij aanbevolen. Het verhaal was transparant en duidelijk. Achteraf ben ik ook tevreden met mijn keuze, over het voortraject en over de uitvoering. Het montageteam hield zich aan het tijdschema, werkte netjes en het waren voorkomende jongens. De cirkel is rond. Wat wordt verkocht, wordt ook geleverd. Het gaat niet alleen om het verdienen van geld, maar vooral ook om het leveren van kwaliteit. Dat is een prettig gegeven. Ik heb daarom inmiddels ook anderen aangeraden om met Zon&Co in gesprek te gaan”, aldus Vreugdenhil.

Passend bij het huis
“Eigenlijk wilde ik geen zonnepanelen omdat ik bang was dat het de uitstraling van mijn huis niet ten goede zouden komen. Het resultaat is mij meegevallen. De installatie is in stijl met het huis geplaatst. Mooi met Zon kan dus wel degelijk.”

Een dikke 8!
“Een dikke 8 geef ik het team! Kwaliteit komt overal terug. In het ontwerp, de installatie, de verzorging van het werk en de houding van de mensen zelf”, Hugo Vreugdenhil van Vreugdenhil Tandartsen Geldermalsen

Projectdetails
Zonnepanelen: 61 x Sunpower
Omvormers: SolarEdge
Vermogen: 20.435 Wp
Opbrengst: 19.000 kWh per jaar