Projectomschrijving

Vaak krijgen we bericht van enthousiaste klanten die de opbrengst van hun zonnepanelen met ons delen. Onze zonnepanelen presteren goed. En dat horen we graag.

Zonnepanelen in West-Graftdijk
In 2014 plaatsten wij een zonnestroomsysteem op een particuliere woning in het Noord-Hollandse West-Graftdijk. Op het schuine dak installeerden wij 9 zwarte zonnepanelen van kwaliteitsleverancier Sunpower. De 9 panelen hebben samen een vermogen van 3015 Wp. De zonnepanelen zijn op het zuiden gericht. Vandaar dat wij rekenden op een jaaropbrengst van zo’n 3000 kWh.

Sunpower zonnepanelen
Sunpower is een Amerikaans merk dat zowel zonnecellen als zonnepanelen fabriceert. De panelen zijn de beste en meest efficiënte panelen ter wereld. Sunpower werkt al 30 jaar in de zonne-energie en heeft zich gespecialiseerd in het produceren van topkwaliteit met het hoogste rendement. Meer informatie.

Weer een tevreden klant
Onze klant is tevreden. Hij meldde ons op facebook dat hij de verwachtte opbrengst ruim heeft gehaald. 2015 Sloot hij namelijk af met een resultaat van 3155 kWh. Ruim 150 kWh meer dan verwacht. Hier worden wij blij van!

Technische details
Zonnepanelen: 9 x Sunpower
Omvormer en optimizers: SolarEdge
Vermogen: 3015 Wp
Verwachtte jaaropbrengst: 3000 kWh
Jaaropbrengst 2015: 3155 kWh