De partners van Zon&Co

Kwalitatieve producten en diensten aanbieden, vraagt om teamwork.
Zon&Co werkt samen met de volgende duurzame partners:

UNETO-VNI | Zon&Co is Uneto-VNI installateur

Uneto-VNI is de branche organisatie voor uw betrouwbare installateur en zonnepanelen leverancier. Installatiebedrijven die lid willen worden van UNETO-VNI moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Door voortdurende training en scholing van medewerkers blijft de UNETO-VNI installateur op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo is hij altijd up-to-date en het eerst op de hoogte van nieuwe normering, technische richtlijnen en installatie-eisen en werkt hij altijd volgens de meest recente wettelijke richtlijnen. Daarmee onderscheidt de UNETO-VNI installateur zich nadrukkelijk van de bedrijven die niet zijn aangesloten bedrijven. Dus kiest u voor kwaliteit, kies dan voor een UNETO-VNI installatiebedrijf.

SEI | Zon&Co is lid van SEI

De Stichting Erkenning Installatiebedrijven is beheerder van erkenningsregeling voor installatiebedrijven die actief zijn op het vakgebied van installatietechniek. In het erkenningen register van de SEI zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Zon&Co is erkend elektrotechnisch installatiebedrijf en lid van de SEI.

Vandebron | Duurzame stroom van de Bron

Vandebron is de eerste energieleverancier waar je energie rechtstreeks van een duurzame en onafhankelijke bron koopt. Vandebron levert alleen duurzame stroom van producenten waar zij een overeenkomst mee hebben. Hierdoor kan nooit meer duurzame energie verkocht worden dan er echt is. Klanten kunnen zelf hun producent kiezen en de manier van opwekken waar ze achter staan.

Van Dyck Solar | Zonnepanelen en installatietechniek

Van Dyck Solar installeert zonnepanelen en coördineert PV-projecten van a tot z. Van Dyck Solar treedt op als hoofdaannemer en zorgt ervoor dat de samenwerking tussen alle betrokken partijen soepel verloopt. Het is een professioneel installatiebedrijf en expert op haar het gebied van zonne-energie. Van Dyck Solar koos bij de oprichting in 2012 bewust voor zonne-energie. Inmiddels heeft de organisatie zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van PV installatietechniek. Kwaliteit, vakmanschap, integriteit en betrouwbaarheid te allen tijde staan centraal. Van Dyck Solar richt zich op samenwerking met partners met dezelfde kernwaarden en die, net als zij, willen bijdragen aan een duurzame wereld.

Solar Sedum | Zonnepanelen op Groene daken

Solar Sedum geeft advies en ontwikkelt en plaatst zonnepanelen in combinatie met groene daken. Zij geloven dat  er op de daken een  geweldige potentie ligt om de natuur terug te brengen in de stad en tevens eigen energie op te wekken. Het dakoppervlak, dat nu vaak ongebruikt ligt te zinderen in de zon, kan een geweldige energiebron vormen waar optimaal gebruik wordt gemaakt van natuurlijke bronnen en materialen. Solar Sedum was  een van de eerste bedrijven in Nederland die de unieke combinatie van zonnepanelen en een groen dak aanbiedt. Zon&Co en SolarSedum werken samen mbt ontwerp en realisatie van deze 2 prachtige duurzame technieken.

Greenchoice | Duurzame energieleverancier

Greenchoice stimuleert de opwekking van energie met zonnepanelen en helpt met salderen.

  • Als panelenbezitter krijgt u een extra zonnekorting op de groene stroom die u afneemt. U betaalt gegarandeerd 0,5 eurocent per kWh minder voor groene stroom dan voor de grijze stroom van uw regioleverancier.
  • Greenchoice saldeert altijdtot en met uw eigen verbruik!. Dus geen salderings grenzen meer!
  • Als u klant wordt van Greenchoice via Zon&Co krijgt u de speciale korting. Deze bedraagt  0,5 ct per kWh en 0,25 ct per m³ gas  ten opzichte van de prijs van de regioleveranciers van grijze stroom variabel.
    Meer weten:

ZRN | Zonne-energie Recycling Nederland

Zon&Co is aangesloten bij de Stichting Zonne-energie Recycling Nederland. Hierdoor waarborgt Zon&Co voor haar klanten goede, milieuvriendelijke verwerking van zonnepanelen en omvormers aan het einde van hun levensduur. Nederlandse importeurs en fabrikanten zoals Zon&Co kunnen door deelname tegen aantrekkelijke voorwaarden aan hun wettelijke verplichtingen (AEEA richtlijn) voldoen. De stichting is opgericht vóór en dóór de branche, met ondersteuning van Holland Solar.