Onze visie en missie

Visie

Visie

Wij geloven in de kracht en de wijsheid van het individu. We willen mensen helpen een leefbare wereld achter te laten voor toekomstige generaties. Hiervoor leveren wij advies en producten waarmee mensen al hun benodigde energie op een duurzame wijze zelf kunnen produceren.

“Waarom moeilijk doen als het samen kan!” Loesje

Missie

MIssie

Wij zien het als onze missie om mensen te informeren en te adviseren over de mogelijkheden die zonne-energie biedt. Op deze manier proberen wij zoveel mogelijk daken te voorzien van duurzame zonne-energiesystemen.

“Wie niet in zonne-energie gelooft, moet er eens in gaan liggen.” Loesje

De werkwijze van Zon&Co

De volgende kernwaarden staan altijd centraal:

Sinds 2008 werken wij met een ervaren installatieteam. Inmiddels hebben wij naar tevredenheid honderden kwalitatief hoogwaardige installaties geplaatst. Wij leveren innovatief maatwerk.
Kwaliteit staat altijd centraal. Zon&Co heeft vanaf 2008 ervaring in de zonne-energie. Onze vakmensen werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig materiaal. Zon&Co is in het bezit van kwaliteitskeurmerk Zonnekeur.
Zon&Co werkt alleen met kwalitatieve en gecertificeerde materialen. We streven naar een installatie met een zo optimaal mogelijke opbrengst gedurende een zo lang mogelijke levensduur. Zon&Co staat voor een duurzame bedrijfsvoering.
Bij Zon&Co staat persoonlijk contact centraal. Dit houdt niet op na de installatie van de zonnepanelen. Wij staan altijd open voor vragen en opmerkingen. Door contact met onze klanten centraal te stellen, delen wij onze passie voor duurzaamheid.

Wij zijn eerlijk over de haalbaarheid van uw wensen. Wij geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden van de locatie en wat maximaal haalbaar is binnen de grenzen van uw budget.