Jos van der Meer

“Het rendement op zonne-stroom is hoog genoeg om mooie systemen te plaatsen”.

Waarom Zon&Co?
Samen met Johan Beijert ben ik Zon&Co gestart vanuit de overtuiging dat veel mensen wel zonnepanelen willen, maar dat ze de juiste informatie ontbreekt om echt tot aanschaf over te gaan. Nu is het de uitdaging ze te overtuigen dat het belangrijk is voor kwaliteit te kiezen. Kwaliteit = Duurzaam.

Mijn rol?
Als mede-eigenaar van Zon&Co zorg ik voor het signaleren van nieuwe ontwikkelingen en het doorvertalen hiervan naar betaalbare innovatieve oplossingen voor onze klanten.

Ellis Klarenbeek

Het geeft een goed gevoel dat er op steeds meer daken zonnepanelen liggen. En dat Zon&Co hier een bijdrage aan levert.

Waarom Zon&Co?
Wij luisteren goed naar de wensen van de klant en proberen een goed systeem te verkopen en te installeren. Een systeem dat aan alle eisen van de klant voldoet. Zon&Co zal nooit een systeem verkopen waar zij niet achter staat! Eerlijkheid is erg belangrijk.

Mijn rol?
Sinds december 2011 zorg ik dat de administratie van Zon&Co op orde is. Daarnaast verzorg ik voor particuliere klanten de BTW-teruggave op de aanschaf van zonnepanelen.

Johan Beijert

“Dat zonne-energie uit kan, weten wij en onze klanten allang. Nu de rest van Nederland nog.”

Waarom Zon&Co?
In 2008 ben ik begonnen met de verkoop van zonnepanelen. Het is geweldig om zoveel mogelijk mensen te informeren en te adviseren over mogelijkheden die zonne-energie ons biedt. Zodat we zoveel mogelijk daken kunnen voorzien van duurzame zonne-energiesystemen.

Mijn rol?
Samen met Jos van der Meer ben ik eigenaar van Zon&Co. De uitdaging is om voor het dak van elke klant een zonnestroomsysteem te ontwerpen dat de maximaal mogelijke hoeveeheid zonne-energie opwekt.

Sander Thomas

Wij zijn pas klaar als de installatie ook binnen perfect kan worden opgeleverd en de klant tevreden is.

Waarom Zon&Co?
Mijn passie voor elektrotechniek en het milieu kan ik bij Zon&Co samenbrengen. Hierdoor kan ik mijn kleine bijdrage leveren om de wereld een stukje groener te maken.

Mijn rol?
Ik ben verantwoordelijk voor de afdeling elektra, van inkoop tot uitvoering. Ik zorg dat de installatie binnen zorgvuldig, veilig en netjes wordt aangelegd.

Nicole van der Schraaf

Het verhaal over zonne-energie is veelbelovend. Het moet alleen nog maar begrijpelijk gemaakt worden.

Waarom Zon&Co?
Zon&Co verkoopt een product waar ik in geloof. Ik deel dezelfde visie en help graag dit oprechte, eerlijke verhaal verder te brengen. Ze weten echt waar ze het over hebben.

Mijn rol?
Ik adviseer Zon&Co op het gebied van communicatie en sales.

Yoran Ritman

“De kwaliteit van de producten, een gedegen installatie en een goed advies maken het verschil in deze sector”

Waarom Zon&Co?
Bij Zon&Co kan ik mijn passie voor techniek uiten en tegelijk ook anderen op weg helpen. Elk systeem dat wordt verkocht is voor mij een ware win-win situatie! Zon&Co onderscheidt zich door geen concessies te doen op gebied van kwaliteit en maatwerk. Daarbij maakt het persoonlijke karakter dat klanten een eerlijk advies op maat kunnen verwachten. Daar ben ik trots op.

Mijn rol?
Ik ben mede verantwoordelijk voor het opleveren van een gedegen installatie die voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Hierbij staan punctualiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

Hylke Hoekstra

Cesare Peters

“De technologie om elektriciteit op te wekken met de zon is de meest fantastische sinds de uitvinding van het licht. Hoog tijd dat dit op grote schaal wordt toegepast!”

Waarom Zon&Co?
Iedereen bij Zon&Co heeft affiniteit met het product dat wij afleveren. Het is goed onderdeel te zijn van een organisatie die eerlijk en integer te werk gaat en waarin idealisme en werkethiek hoog in het vaandel staan.

Mijn rol?
Bij Zon&Co werk ik in het verlengde van mijn bouwkundig vakgebied. Ik ben verantwoordelijk voor het installatiewerk en ben dan ook vaak op het dak aan het werk. Daarnaast heb ik intern een adviserende rol op technisch vlak.

Pepijn Korner

“Omdat we in de huidige consumptiemaatschappij de aarde in recordtempo om zeep helpen is het hard nodig te verduurzamen!”

Waarom Zon&Co?
Bij Zon&Co kan ik mijn handen uit de mouwen steken. Ik ben blij dat ik door mijn werk in de zonne-energie, mijn steentje kan bijdragen aan een betere wereld. Naast monteur van zonnepanelen ben ik timmerman, meubelmaker én studeer ik bouwkunde.

Mijn rol?
Ik zorg ervoor dat de zonnepanelen goed op het dak komen te liggen.

Bob Rijlaarsdam

“Zonne-energie maakt deel uit van onze toekomst. Een toekomst waarin alle energie schoon en groen moet worden gewonnen”.

Waarom Zon&Co?
Vanuit mijn vakgebied ben ik geïnteresseerd in duurzame technologie zoals die van zonne-energie. Ik studeer namelijk werktuigbouwkunde aan de Hoge School van Amsterdam. Bij Zon&Co ga ik hier letterlijk mee aan de slag. De tijd waarin ik buiten ben en zonnepanelen plaats, is een mooie afwisseling van de vele uren die ik binnen voor mijn studie doorbreng.

Mijn rol?
Ik zorg dat de zonnepanelen stevig en netjes op de daken worden geïnstalleerd.

Sjoerd Vocking

“Het is geweldig om mensen te kunnen helpen om hun eigen energie op te wekken met zonnepanelen

Waarom Zon&Co?

Bij Zon en Co komt mijn bouwtechnisch inzicht goed van pas. Ik studeer namelijk net als Bob en Pepijn bouwkunde. Naast mijn werk op de daken ben ik veel bezig met het maken van unieke meubels en lampen. Ik ben dan ook een klusser in hart en nieren!

Mijn rol?
Ik ben onderdeel van de montageploeg en verricht het werk op het dak.