Ons verhaal

Het fantastische gevoel om je eigen elektriciteit en warmte te produceren en tegelijkertijd geld te besparen, gunnen wij iedereen!

Meer schone energie

Dat is de basis van Zon&Co. In 2008 door Johan Beijert en Jos van der Meer met een missie vanuit huis gestart: De wereld een stukje duurzamer maken. Waarom nog langer afhankelijk blijven van vervuilende fossiele brandstoffen die opraken terwijl de zon ons dagelijks voorziet van 100% schone energie!

Team professionals

We werken inmiddels met een enthousiast team professionals aan de realisatie van zonne-energie projecten in heel Nederland. Op gebied van ontwerp en installatie behoren we tot de top van Nederland. In 2013 hebben we bijvoorbeeld met een aantal partners het kwaliteitskeurmerk Zonnekeur ingericht. Het blijft een leuke uitdaging om ons jonge vakgebied verder te professionaliseren.

Ambacht

Ons uitgangspunt is altijd een kwalitatief hoogwaardig zonnestroomsysteem dat wij zelf ook op ons eigen dak zouden willen zetten. Een systeem dus waar we trots op zijn. Wij streven voor elke klant naar zo laag mogelijke kosten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Echt duurzaam is wat ons betreft namelijk duurzame energie die voor iedereen toegankelijk is.

Optimale oplossing

We kunnen het niet laten om het absoluut maximale uit een dak te halen. Onze opgebouwde kennis en ervaring zetten wij hierbij graag in. We werken niet alleen met standaard oplossingen maar kijken per project naar de kwalitatief meest optimale oplossing voor onze klanten. Dat is onze specialiteit. Ontevreden klanten kennen we niet. En daar zijn we trots op.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden ZonCo-UnetoVNI.

Nieuws van Zon&Co