De afgelopen week was SolarWorld veel in het nieuws. Het is een van onze kwaliteitsleveranciers van zonnepanelen. Via onze site informeren wij onze klanten zo goed mogelijk over de recente ontwikkelingen rond SolarWorld.

SolarWorld (het Duitse moederbedrijf) heeft vorige week uitstel van betaling aangevraagd. Wij kunnen ons goed voorstellen dat onze klanten hier vragen over hebben. Daarom delen wij zoveel mogelijk actuele informatie via onze website.

Garantie van kracht
Op dit moment onderzoekt een curator samen met het management van SolarWorld wat mogelijke opties zijn. Ook de mogelijkheid van een doorstart wordt onderzocht. De fabrieken zijn niet gestopt met het produceren van zonnecellen en panelen en er worden nog steeds producten geleverd. De bestaande garanties op geleverde zonnepanelen blijven voorlopig van kracht.

Kwaliteitspanelen
Zon&Co heeft heel bewust voor de producten van SolarWorld gekozen. De aantoonbare hoge kwaliteit van de Duitse zonnepanelen is onveranderd. Wij betreuren de ontwikkelingen daarom enorm en hopen op een positief vervolg. Om onze klanten goed te informeren delen wij relevante actuele informatie via onze website.