Sunpower x 22 hoog rendement zonnepaneelNieuwsbrief september 2016: Over nieuw hoog rendement zonnepaneel SunPower, PVT panelen, duurzame sportverenigingen en SDE-subsidie. Nieuwsbrief september.

Het laatste nieuws over zonnepanelen hebben wij verzameld in onze nieuwsbrief van september. In onze nieuwsbrief delen wij regelmatig ervaringen, suggesties en ideeën op het gebied van zonne-energie. Wij horen van klanten dat vooral artikelen over innovatie en nieuwe producten graag worden gelezen. Naast informatie en kennis plaatsen wij ook acties in onze nieuwsbrief. We schrijven zowel voor onze particuliere als onze zakelijke klanten.

Met PVT minder afhankelijk van gas
Een van onze klanten heeft onlangs hybride zonnepanelen laten plaatsen. Hij vertelt in de nieuwsbrief waarom. Wat zijn de voordelen van PVT panelen en wat leveren ze op?

Nieuw hoog rendement zonnepaneel van Sunpower
SunPower is een van onze huisleveranciers. Zij introduceren een nieuw hoog rendement zonnepaneel van 360 Wp. Ze zijn beschikbaar via Zon&Co. In de nieuwsbrief meer informatie over dit bijzondere paneel.

Sportverenigingen kiezen zonnepanelen
Afgelopen periode hebben wij zonnepanelen geplaatst bij verschillende sportclubs. We schrijven over mooie projecten bij een tennisvereniging en een voetbalclub in Amsterdam.

Wil je geen nieuws meer missen?
Op zoek naar ideeën, suggesties en ervaringen op het gebied van energiebesparing via de zon?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.