Het kan! Verwarmen zonder gas. Elektriciteit bepaalt bij een gemiddeld huishouden in Nederland 30% van de energienota. De andere 70% zijn kosten voor verwarming en warm water. In samenwerking met Triple Solar hebben wij bij ons op kantoor een demonstratie-warmtepompsysteem geïnstalleerd.

Zon&Co wil verder zonder gas
Op het dak liggen nu 3 grote PVT of hybridepanelen van Triple Solar. Het warmtedeel van het paneel zorgt voor verwarming en warm tapwater. Het stroomdeel levert elektriciteit. De panelen zijn gekoppeld aan een warmtepomp en opslagvat en de bestaande verwarming. Zon&Co wil verder zonder gas. Met dit warmtepompsysteem laten wij zien dat het kan. Wij wekken nu zelfs meer energie op dan we nodig hebben. Dat is inclusief het verbruik van onze elektrische auto. Energie+ kantoor dus!

Hoge opbrengst schone energie
Het warmtepompsysteem  vervangt de gasketel. Het maakt gebruik van duurzaam opgewekte energie. Dit innovatieve systeem bestaat uit verschillende componenten waarin slimme technieken worden samengebracht. Gratis energie uit de buitenlucht verwarmt het huis en levert daarnaast warm tapwater en elektriciteit. De combinatie van buitenlucht, daglicht én direct zonlicht zorgt voor een hoge opbrengst schone energie.

Zon&Co werkt samen met Triple Solar
Triple Solar is een innovatief productiebedrijf dat slimme aluminium warmtepomppanelen heeft ontwikkeld. Deze panelen dienen als duurzame bron voor een warmtepomp. Het zorgt voor verwarming, warm water en elektriciteit. De panelen worden al sinds 2009 ingezet bij grootschalige projecten zoals appartementencomplexen en bij particuliere huishoudens.

Meer informatie over PVT zonnepanelen
Wilt u meer informatie over hybride PVT panelen en wilt u weten waarom Zon&Co deze aanbiedt? Wilt u meer weten over het opwekken van stroom, warm water en verwarming via zonne-energie? Neemt u dan contact met ons op info@zonenco.nl of bel 020 – 777 17 81.